spoveď jednej " sexy bitch "



Občas mi samej tá moja "večnepopiči" nálada lezie na nervy.
Chápete ?jediný človek ,s ktorým dokážem existovať,ktorému sa páčia všetky moje úlety a ktorý ma nikdy neosral ,čiže JA :), si sama sebe brnkám na city..a ešte takou paradoxnou vecou ...:)
Troška schizofrenický feeling som chcela dať tomu úvodu ,lebo častokrát sa tak cítim .
Nálada je väčšinou vždy dobrá ,no zakaždým má iný charakter .



V pondelok som za veselú hipsterku ,v utorok za drsnú punkerku ,v stredu za učiteľku občianskej výchovy,štvrtok za klauna ,piatok za hiphoperku z podchodu ,sobotu zááááááá......soboty a nedele bývam zväčša po tých eventoch za newyorskú homeless girl :)
Poradie je z týždňa na týždeň menné .Role ,ktoré hrám, takisto .
Ja jednoducho ráno vstanem ,oči ešte ani nestihnú prvýkrát zažmurkať a už si fajčím a popíjam veľmi špecifickú mliekovú,divnochutnajúcu ,prisilnú ,poslepiačky urobenú kávu .
Táto divnochutnajúca káva ,býva väčšinou prvým preberákom a štartérom mojich hektických rán .
Spolu v súlade vonkajších tónov a melódií avizujúcich živosť ,rušnosť ,ale hlavne nový deň,vdychujem sajrajt z cigarety a tým zároveň aj vdychujem všetky fyziologické procesy,ktoré mi je treba na správne fungovanie . 



Toto sú moje prvé tri minúty z rána,moja prvá fáza.Druhá nastáva vo chvíli,keď polka cigy je už nepoužiteľne mŕtva v popolníku ,ktorý som ukradla v dajakom bare :) a do vyfajčenia zvyšnej polovičky ,si musím vybrať rolu ,do ktorej sa dnes  oblečiem .
Cha! Mám to ! Dnes budem za" sexy bitch :)"reznem to cez Vajnorskú ,Bajkalskú,Prievoz,Nivy ,Dulovo Námestie ,zapriahnem psa a budem odhodlane čeliť všetkým mužským pohľadom ,pokrikom ,"potrubom " z béemwéčiek ,meďáčikov aj audiniek ,budem sa smiať na tom ,ako sa muži za mnou zbláznia ,ako sa autičkári vykašlú na svoje autíčka ,na červenej vystúpia  a budú ozlomkrky  bežať za mnou ,len aby si mohli vypýtať moje číslo..:)


Moje ilúzie však zrušila nečakaná lakťovka od osudu, hneď na prvej križovatke .Vraj na tej najväčšej na Slovensku .Na Bajkalskej .

Poznáš ten pocit ..cítiš sa sebavedomo ,lebo máš bundu ako z Diskopřiběhu




 (Romi už sa tešim ako ma v nej vystískaš :))) ,cítiš sa príťažlivo ,všetky oči sú na tebe .
Si v našom malom ženskom raji.V oáze sexuálneho stredobodu .Veľká plocha plná áut .Za volantom oblekoví fešáci .Cítiš sa ako kráľovná.Tváriš sa nedostupne ,špúliš pery a nahodíš flirtujúcu chôdzu..Cítiš,ako za tebou chlapi šalejú..
Yeeees,zelenáááá!!!!
Tvojich dôležitých pár sekńd .Musíš to využiť.Tváriš sa najviac graciózne ,ako to len tvoje mimické svaly dokážu..




A drb!!!!Zradia ťa boty.
Šľakabytotrafil !!!!!!Alebo presnejšie šľakabytrafil toho debilného Číňana ,čo tie boty robil  :))
Isto mi do pravého opätku nainštaloval detektor jamiek .Aj tých najmenších ,aj tých málo viditeĺných ,aj neviditeľných ,dokonca aj neexistujúcich ,lebo ako na potvoru ,vždy keď si dám tieto boty,zakopnem aj na rovnej ceste ..
Ách ..zakopnúť.....
To by bolo ešte ok "iba " zakopnúť..To sa dá vždy zachrániť ,uhrať...ale tú katastrofu ,ktorú som si dnes prežila ja .....
Môj detektor jamiek v mojej pravej topánke mal chuťdo tej jamky riadne vniknúť.A tak som sa zaborila !
Drsné, že ?
Zaborila a šla ďalej ..
Šla ďalej ...bez boty..!
Ešte drsnejšie ,že ?
Šla ďalej bez boty ..a nevedela  o tom !
Lenže keď ja som už mala tak zmrznuté nohy v tých lodičkách ,že som ani necítila,že idem naboso :)
Neviem ,či sa žene môže niečo horšie prihodiť.
Moja alabastrová pokožka sa rýchlosťou padajúcej kométy zafarbila na purpurovú ,a na konci tohto nevydareného pokusu o semaforovú sexy bitch ,chytila odtieň priam až baklažánovej :)
Keď sa drbe ,tak sa drbe ....Klik!-červená mi naskočila !
Autá trúbia ,pretože Ali s bosou nohou doluje jej zapadnutú botu na prechode,môj pes sa z toho zjaší, 





autá už netrpezlivo zaraďujú jednotku a rozbiehajú sa ,môj pes sa vytrhne z vôdzky a néééé ,aby prebehol na druhú stranu ,ona dostane chuť na malý adrenalínový slalom pomedzi vrndžiace béemwéčka..:)
Poviem vám pravdu ,takto som sa nehanbila ,ani keď som bola na prvom svätom prijímaní a v kostole som sa zakoptala o vlastnú sukňu a spadla som presne pred oltárom na zem (odvtedy som nebola v kostole :)
V tomto momente som túžila sedieť radšej v teplákoch doma .Ale ja ,ako správny "životaľahostajník ",som víťazne prešla cez ten prechod hanby a hrôzy ,10 minút som sa na sebe smiala( schytali to silónky -viď lepšie palce :) a keďže vždy z toho zlého dačo vyťažím ,rozhodla som sa ,že sa vám o tomto trapase vyznám dnes na blogu :)


Ak ste mali dnes blbú náladu a obliekli ste sa do pohrebáckej rovnošaty,verím ,že som ňou trocha zalomcovala a vašu hemisféru ( predpokladám ,že to bude zadná ,ktorá riadi obliekanie ..či taká nie je ??je iba pravá a ľavá ????..áá to je fuk :)))..predpokladám teda ,že vašu hemisféru som naladila na farebné spektrum a ja si dávam nové predsavzatie ,v lodičkách už nechodím peši,ale zásadne na skejte !:)



Pusinky váám ! :)

Comments
5 Responses to “spoveď jednej " sexy bitch "”
  1. Unknown says:

    Hh ;) tak tieto lakťovky od osudu moc dobre poznám ;) raz som si dala pod šaty nové samodržky pančuchy ( podväzky) a ako má sklamali mrchy
    Domov som šla zo školy tak že som si sukňu aj s nimi držala v pästiach a ver tomu že by som bola radšej keby sa tý dedkovia a iné indivídua za mnou neobzerali :3
    PS: to žiadny džentlmen nevybehol z autá a nepomohol dáme v núdzi?? :D ako to býva v tých krásnych cukrikovych filmoch ? Ts

  2. Anonymný says:

    perfektný post :) aj celý blog, prepáč, ak ti budem teraz všetko komentovať :D

  3. Anonymný says:
    Tento komentár bol odstránený autorom.
  4. Unknown says:

    Môj príhovor k mužom ktorý obliekajú silonky
    https://www.youtube.com/watch?v=pilIcCA5FZQ

    MOJE DOMÁCE VIDEA V JEDNOM SILONKY PRE MUŽOV EN-SK subtitle
    https://www.youtube.com/watch?v=OQ6nQ_p5qe0

  5. Unknown says:

    Môj príhovor k mužom ktorý obliekajú silonky
    https://www.youtube.com/watch?v=pilIcCA5FZQ

    MOJE DOMÁCE VIDEA V JEDNOM SILONKY PRE MUŽOV EN-SK subtitle
    https://www.youtube.com/watch?v=OQ6nQ_p5qe0

Leave A Comment

Používa službu Blogger.