Volám sa Ali a som z krajiny Harakiri

Nóóóóóó......
Áno...ehhm...ako to len povedať ,kurnik ......
.asi nie som zdejší...Tí viac všímavejší...aale čo to trepem ,na to aby si to ľudia na mne všimli ,nemusia byť absolútne všímaví..( chcela som pôvodne napísať ,že tí viac všímavejší to na mne už asi postrehli,ale hlúposť..) no,vráťme sa teda k tomu môjmu inému pôvodu ...

Narodila som sa na planéte ,kde je všetko také farebné ,ako bol  kedysi dávno , pred sto rokmi  váš prvý peračník v prvom ročníku, plný farebných pasteliek .

Narodila som sa na planéte ,kde sa všetci stále smejú ,asi tak ,ako keď ste boli ešte v kočári a váš dedo pristúpil k nemu a urobil na vás tú najsmiešnejšiu grimasu .

Narodila som sa v krajine Harakiri .Ani neviem už akým počinom ,ocitla som sa na zemi .V krajine Harakiri máme stále leto .Preto sú pre mňa zimy najťažšie.Nie pre ten chlad .Ale pre tu nefarebnosť.Ja potrebujem spektrum ,potrebujem to farebné teplo .Stále..

Tento rok zima nebude! Nebude!Nesmie!Nebude! Som povedala!Uvidíme ,či je moja levia panovačnosť silnejšia,ako zákony prírody :) Tí,čo ma poznajú ,vedia,že príroda je občas proti mne veľmi vlažný súper.Čo si raz zaumienim,to musím proste mať .Inej cesty niet :)
A tak som si teda zaumienila ,že tohtoročná zima bude leto, a že krikĺavé ,neónové,jarabaté,divné,hnusné,vulgárne farebné veci nosiť budeme .Chcete byť aspon trošku IN ? Tááák opakujte po mne - krikľavé,neónové,jarabaté,divné,áno aj divné ,hnusné,vulgárne ,farebné veci budeme túto zimu nosiť..

.Okej ,okej ,beriem ohľad aj na vás ,zas tak ako ja ,to preháňať nemusíte .To len ja môžem byť doobliekaná ako keby idem na fašiangy a vyzerať cool :)))))) ale keby náhodou máte záujem aby som vás naučila aj toto  na Facebooku mám číslo ,skúste ma skontaktovať.Spravím z každej čiernej vdovy toho najpapagájovejšieho papagája ! :) Riadny jazykolam ,čo ? :)
Takže zhrňme si to -čierna je síce matka farieb , no  cítime sa v nej ako vo väzení

,preto viac milujeme harakiri ,lebo milujeme aj  veselosť ,lebo sa všetci radi smejeme , lebo  počúvame rady od Ali ,lebo Ali .....Ali je asi totálne nahúlená  :))))

Ak vám teda farby moc nerežú ,kašlite na moje dúhové reči,no lodičky v tomto ročnom období nosiť budete či sa vám to páči ,alebo nie :)))


Jááááj a ešte jedna poznámka ,ospravedlňujem sa ,že neuvádzam  v príspevkoch odkiaľ mám veci ,čo mám na sebe ,samozrejme ,všetko je Dior :)))
A ja už viac ozaj nehúlim ....hehee
See ya ! :)

Comments
3 Responses to “Volám sa Ali a som z krajiny Harakiri ”
  1. Anonymný says:

    myslím, že by možno nebolo na škodu, keby si ten počet fotiek trochu zredukovala. všetci máme radi fotky, ale 16 rovnakých fotiek je nuda. a dosť nekvalitných. neber to ako hejt, ale len ako dobre mienenú radu :) ale názov blogu nemá chybu :D

  2. Unknown says:

    Ja som skôr ten vdovský tip :) ale toto je mega
    Lodičky nosiť budem vulgárne Vecí tiež a možno len možno zlatičko porozmyšlam o neonovej a o farbách nech je zmena :3 no čo chcem napísať je že som rada že si sa rozhodla blogovať :3 držím palce
    PS : nevieš mi vybaviť lístok na Harakiri??

  3. Unknown says:

    okej vzala som si to k srdcu --- v dobrom.menej fotiek .a ta kvalita ..ano viem ,ze nie su kvalitne,ale moj blog neni zamerany na kvalitu fotiek ,nie som ziadna haaj fesn blogerka ,som amater.ak to posobi prilis rusivo ,sorry ,ja chcem len ,aby sa ludia citili prijemne z par nekvalitnych fotiek a nejakeho pribehu s nimi spojeneho :) a jane de moon dakujem :)

Leave A Comment

Používa službu Blogger.