.....about him ...



Šťastie je jeden mrte veľký ,mrte lahodný a nekonečný koláč,ktorý je upečený z veľa gramov rôznych ingrediencií a ktorý nám pán osud servíruje na porcelánovom podnose od pondelka do piatku ,od januára do decembra každý deň.




Nie je dôležité ,či ten váš má menej alebo viac orieškov ,ako koláč oprotiidúcej mrzutosatváriacej blondínky s krivým nosom ,nie je dôležité ,či ten váš koláč je upečný z celozrnnej a koláč toho pána s veľkým pupkom ,nad ktorým stojíte v mhd-čke ,z hladkej múky ,nie je dôležité ,či ten váš koláč ma šľahačku ,alebo polevu ...
Dôležité je len to ,s kým ten koláč jete !



Dôležité je zdieľať šťastie s niekým ,komu ho viete sami ponúknuť a tým pádom ho ruka v ruke aj prijať.
Tento veľmi jednoduchý fyzikálno-biologický zákon ,determinuje príbeh našich životov .
Oukej ,Alkin zákon existencie vysvetlený ,poďme si to previezť trošku do praxe :)




Už som to raz niekde spomínala ,v živote stretávame ľudí,ktorých ľúbime ,ktorých ľúbiť musíme ,ktorých ľúbime iba nejakú dobu ....a potom takých ,ktorých budeme ľúbiť po celý život .


Okrem lahodného piškótového cesta a sem tam nahorklej pachute obhorených krajkov,som pri jedení môjho koláča raz naďabila na neho .Jeho meno vám už bude isto známe -je to Roman :)


Písal sa rok 2012,keď sa zároveň aj prepisovali dejiny môjho móde oddaného života .
Prišiel do Zary a mňa neskutočne oslovil ....

Podobní ľudia sa priťahujú ,ale podľa mojich širokorozsiahlych psychologických štúdií :), som prišla na to ,že naozaj sa potvrdzuje pravidlo ,ktoré vraví,že nepriťahujeme ľudí ,ktorí sa k nám hodia ,ale skôr takých ,ktorí by mohli potrebovať to,čo vyžarujete.
A som presvedčená ,že toto je alfa a omega nášho vzťahu .




On dáva veľa mne ,ja dávam (snáď :) veľa jemu ,my dávame veľa vám a za veľa zdieľaní môjho dnešného postu ,dáte veľa zase vy nám :))
Som rada ,že ho mám,že aj keď mám občas dni ,kedy ho menej ľúbim ,on vždy PRÍDE .
Príde a zas sa smejeme




túlime,



sme jeden druhému oporou  a inšpiráciou




Dnešný deň patril nám , som si istá ,že ho ešte  určite párkrát pošlem do prdele a možno nepárkrát aj on mňa ,ale jedno viem-Romi je z tých ,ktorých budem ľúbiť navždy :)




Ďakujem za krásne popoludnie Romimu aj Maťkovi .

Comments
One Response to “.....about him ...”
  1. Anonymný says:

    Ste božskí ♥

Leave A Comment

Používa službu Blogger.